Kategorier
Blog

Afslut din Camønovandring på Camøno Camp

Drømmer du om Caminoen, men har du ikke en måned til rådighed i kalenderen? Så prøv en vandretur på den danske Camonø, som er stærkt inspireret af den spanske Camino.

Sponsoreret indhold

Hvis du godt kan lide at vandre, så har du måske allerede hørt lidt rygter om Camøno-ruten. Et kreativt bud på en ganske unik vandreoplevelse, hvor navnet i høj grad er blevet inspireret af den berømte pilgrimsvandring; Caminoen.

Men i de smukke mønske omgivelser, finder du også Glamping pladsen Camøno Camp. Efter flere dages vandring, hvor du måske har sovet i dit eget telt eller indlogeret dig på de forskellige vandrehjem samt bed & breakfast, så er det i den grad en luksuriøs måde at afslutte din vandring på.

Derfor er det også en spændende cocktail, at du mikser din vandretur med lidt glamourøs camping.

Hvor ligger Camøno Camp?

Førhen har Glamping området været beliggende ganske tæt på Møns Klint, og har sådan set ligget lige på Camøno-ruten. Men i 2022 har Camonø Camp fundet nye lokationer, som endnu ikke er blevet offentliggjort, hvilket betyder, at vi alle må vente lidt i spænding endnu.

Dog er der ingen tvivl om, at den nye beliggenhed kommer til at blive super god, og du vil blive budt på en luksus naturoplevelse uden lige.

3 forskellige camp muligheder

Du vil have muligheden for at booke tre forskellige camps på Camøno Camp. Det er henholdsvis:

  • Camøno Camp Dark Sky
  • Camøno Camp Falcon
  • Camøno Camp Jydelejet

Alle har de nogle virkelig lækre faciliteter, og det traditionelle campingliv med luftmadrasser og soveposer kan du godt pakke væk igen. Teltene er indrettet med senge, loungeområder, små køkkener, og du vil have adgang til grill, bålfad og meget mere.

Dark Sky teltet er indrettet til 2 personer, mens de to andre camps er indrettet til 4 personer, så der er gode muligheder for både par, familier og venner.

Oplev Dark Sky fænomenet

Nu du har begivet dig til Møn, og du ovenikøbet har indlogeret dig i et af de skønne glampingtelte lige ud til Møns Klint, så er Dark Sky fænomenet bare en oplevelse, du skal have.

Da der ikke er en by i nærheden, hvis lysindfald kan gå ind og ”forurene” mørket, så vil du opleve en stjernehimmel, som du aldrig har set magen til før.

Og det er i den grad en turistattraktion, som bliver værnet om med stor forsigtighed. Der bliver altså gjort meget for at beskytte den uspolerede sorte nattehimmel fra lysforurening, så du uanset årstiden altid har muligheden for at opleve Dark Sky fænomenet.

Pak vandreskoene og kom afsted!

Er du nu blevet overbevist om, at næste vandredestination skal være Møn? Det eneste du skal huske at pakke, når du har indlogeret dig på den glamourøse campingplads, er sådan set dine vandresko, dit vandretøj og så naturligvis dit gode vandrehumør.

Ellers er det jo egentlig bare at komme afsted.

Buen Camøno!