Glamping Sjælland

Leder du efter de bedste glamping overnatninger på Sjælland?

Her finder du 11 af de bedste glamping muligheder på Sjælland, Møn og Lolland/Falster. 

Måske er du til en glamping overnatning med hele familien i en af de dejlige luksus telte? Måske vil du hellere sove under stjernerne i en hængekøje? Eller forkæles i en Dark Sky Hytte på Møn? 

Det er blot nogle af mulighederne, du har, når du tager på et glamping ophold på Sjælland. 

❗️GlampingGuiden.dk finansieres af reklamelinks. Derfor kan vi modtage en mindre kommision på ophold og oplevelser, du køber igennem os. Det medvirker til, at vi kan holde siden kørende.

Guide til 11 gode glamping ophold på Sjælland

 – Opdateret april 2024

1. Dansk Natur Glamping (Sjælland) 🌻

📍 Tølløse, Sjælland

Dansk Natur Glamping byder på et glamping ophold med direkte adgang til naturens stilhed og ro. Her er bæredygtigheden i fokus, og du sover i smukke glamping telte med egen terrasse og adgang til vildmarksbad/sauna. Stedet ligger kun en god halv times køretur fra København.

$ Pris: Fra 1.795 kr. for 2 personer

2. Naturlig på Korsgaarden (Lolland) 🎣

📍 Nysted, Lolland

Kun 1,5 time fra København ligger Naturlig på Korsgaarden. Den afslappende oase byder på en sø med mulighed for at fiske og bade samt madlavning over bålet. Her er mulighed for at overnatte i flere forskellige glampingtelte eller et luksus shelter og en lille a-frame.

3. Bygagergaard (Møn) 🌑

📍Askeby, Møn

Velkommen til jordnær overnatning på dejlige Møn. Bygagergaard byder på 7 forskellige glampingtelte, hvorfra naturoplevelser som Dark Sky og Møns Klint ikke er langt væk. Bondegården er under renovering, og det perfekte sted til familieturen eller et romantisk glamping ophold. 

4. Stayhere (Sydsjælland)🌸

📍Holmegaard, Sydsjælland

100 meter over havets overflade ligger Stayhere, hvorfra du har den bedste udsigt over markerne. Her kan du overnatte i en campingvogn, glampingtelt eller en shelter. Af attraktioner i nærheden er en dejlig skov, Sparreholm Slot og Camp Adventure. 

5. Kimmersøgaard (Sydsjælland)🌲

📍Kirke Eskilstrup, Sydsjælland

På Kimmersøgaard ligger glampingteltene blandt juletræerne, men hele stedet er på cirka 40 tønder land, så du har rigeligt med plads til at udforske naturen. Gården ligger ikke langt fra teltene, og her finder du køkken- og toiletfaciliteter. 

6. Garbolund (Nordsjælland)🍷

📍Helsinge, Nordsjælland

Den hyggeligt vingård, Garbolund, er fyld med vin, mad og natur. Her kan du overnatte i den lille tipi eller Pilgrimsstuen. Og under dit ophold kan du opleve vinproduktionen på tæt hols eller besøge den flotte vinkælder. 

❄️ Pilgrimsstuen holder åbent hele året!

7. Hideaway Vingård (Fejø)🍇

📍Fejø

Hideaway Vingård byder på et hyggeligt ø-getaway. Her sover du i flotte vingårdshytter på vingården, hvor du også kan nyde lækre vine, dejig natur og den facinerende udsigt fra 18 meter over havet. Så tag med færgen til øen, og nyd et dejligt ophold.

$ Pris: fra 1.600 kr. for 2 personer

8. Glashytterne (Lolland)💫

📍 Torrig L, Lolland

Glashytterne på Lolland byder på et ophold, hvor du kan sove under stjernerne i din helt egen glashytte. Her vil du opleve at blive opslugt af de mange stjernekonstellationer og den lollandske natur. Det er den perfekte romantiske getaway for 2, hvor I kan slappe af i vildmarksbadet efter en lang dag i naturen.

$ Pris: Fra 3.450 kr. for 2 personer

9. Knabstedgaard (Sydsjælland) 🐦

📍 Hårlev, Sydsjælland

På Sydsjællands eventyrlige landskab ligger Knabstedgaard. Om dagen kan I gå på opdagelse i frugthaven, køkkenhaven eller smutte forbi keramikværkstedet og bryghuset. Teltet har plads til 4 personer, og to cykler til fri afbenyttelse. Her er også strøm til at oplade telefonen.

10. Camonøgaarden (Møn) ✨

📍 Borre, Møn

Camønogaarden byder på en overnatningsoplevelse ud over det sædvanlige i enten Dark Sky Hytten, shelteren, glamping teltet eller campingvognen. Der er ingen tvivl om, at her kan du opleve den Mønske stjernehimmel helt tæt på. Kun 2 kilometer fra gården ligger Liselund Slot og Møns Klint.

Den unikke Dark Sky Hytte finder du herunder 👇🏻

11. In Good Hands (Møn) 💕

📍 Stege, Møn

In Good Hands tilbyder overnatning i to domes, Stargazer og Dark Sky, som med sit spejldesign passer perfekt ind i naturen. Det er en romantisk overnatning, hvor du kan falde i søvn under stjernerne og vågne op til udsigten over Østersøen. Denne overnatning vil du ikke misse, hvis du er til lidt ekstra luksus.

$ Pris: Fra 2.070 kr. for 2 personer

Giv et gavekort til glamping på Sjælland 🎁

Et gavekort til glamping på Sjællander en gave, som modtageren sent vil glemme. Det er en oplevelse, I kan tage på sammen, og minderne vil I have lang tid efter. Derfor har vi samlet et par muligheder for at give et gavekort til glamping og oplevelser på Sjælland herunder:

Campanyon x Owayy gavekort

Den perfekte gave er uden tvivl et gavekort til mere end 400 forskellige getaways. Det finder du hos Campanyon x Owayy, og hver overnatning tager dig langt væk fra hverdagen til rolige og stressfri steder.

Fordele ved at give et gavekort til Owayy 👇🏻

  1. Lad modtageren vælge destination og datoer
  2. En bæredygtig gave
  3. Vælg mellem mere end 400 overnatninger i Europa

Truestory gavekort

Hos TrueStory kan du frit vælge, om du vil give et gavekort til en specifik glamping oplevelse – eller om gavekortet skal gælde alle oplevelser på siden. Et gavekort til Truestory er gyldigt 2 år fra købsdato.

Fordele ved at vælge et gavekort til TrueStory 👇🏻

  1. Vælg mellem alle typer af oplevelser på siden
  2. Gyldighed på 2 år fra købsdato
  3. Lad modtageren bestemme oplevelsen

Leder du efter noget andet? 📍

Leder du efter mere inspiration til glamping i Danmark? Så læs mine lokationsspecifikke guides til Jylland, Fyn, Bornholm, Nordjylland og Sverige herunder👇🏻

Glamping i Danmark

Glamping i Jylland

Glamping på Fyn

Glamping i Nordjylland

Glamping i Sverige

Glamping på Bornholm

Spørgsmål og svar om glamping på Sjælland:

Hvad koster glamping på Sjælland? 🤔

Prisen for en glamping overnatning på Sjælland varierer alt efter, hvor meget luksus du ønsker at tilføje opholdet. F.eks. kan du overnatte hos Dansk Natur Glamping fra 1.795 kr. for 2 personer eller i hytterne på Hideaway Vingård fra 1.600 kr. for 2 personer.

Ønsker du lidt mere luksus, kan du tage et kig på Glashytterne på Lolland, hvor en overnatning koster fra 3.450 kr.

Hvad er det bedste glamping ophold på Sjælland? 🤔

Det bedste glamping ophold på Sjælland afhænger af, hvad du har af ønsker til et ophold.

Ønsker du f.eks. at overnatte i luksus telte, kan du tage et kig på:
Dansk Natur Glamping, Naturlig på Korsgaarden, Bygagergaard, Kimmersøgaard, eller Knabstedgaard

Vil du hellere sove i campingvogn, shelter eller hængekøje er stederne herunder idelle:
Stayhere, Camønogaarden og Garbolund

Og de unikke overnatninger i hytter og domes finder du her:
Hideaway Vingård, Glashytterne, Camønogaarden og In Good Hands.

Glamping med børn på Sjælland 👨‍👩‍👧‍👦

Flere af glamping overnatningerne på Sjælland er børnevenlige.

Find tips til fem familievenlige glamping-steder på Sjælland herunder:

Kimmersøgaard i Kirke Eskildstrup (Sydsjælland)

Himmelly i Nørre Aslev (Falster)

Garbolund i Helsinge (Nordsjælland)

Camønogaarden i Borre (Møn)

Vinterglamping på Sjælland ❄️

Når efteråret falder på, og sæsonen siger vinter og sne, så falder mulighederne for glamping overnatninger også. Alligevel bør du ikke opgive dine håb om en glamping getaway denne vinter.

Derfor har vi samlet hele 6 vinter venlige ophold herunder:

👉🏻 Camp Toftager

👉🏻 Skortskær Bondegården

👉🏻 Garbolund

👉🏻 Glashytterne

👉🏻 Camønogaarden

Find flere glamping ophold på Sjælland👇🏻

Går du og drømmer om et andet glamping ophold end listen ovenover viser. Så er det værd at tage et smut forbi Booking.com. Her finder du mange overnatningstyper på hele Sjælland – også glamping overnatninger. 

Her er et par eksempler på naturnære overnatninger, du kan finde på Booking.com:

👉🏻 Vesterlyng Camping & Cottages – Dejlig familiecampingplads med mulighed for at overnatte i luksus glamping telte eller fine campinghytter – kun 250 meter fra Havnsø Strand.

👉🏻 Villa Huno på Møn – De perfekte lejligheder til din Møn tur. Du kan også booke glamping teltet på stedets egen hjemmeside.

👉🏻 Nivå Camping & Cottages – Kun en kort togtur væk fra København ligger de hyggelige feriehytter med plads til 4 personer

👉🏻 Carlton Guldsmeden i København – Kombiner hippe Vesterbro med boutique glamping i en ægte Airstream-campingvogn

👉🏻 Dambækgaard – Den bæredygtige bondegård på Stevns byder på Slow Living i campingvogn eller dit eget medbragte telt. 

Her finder vi glamping ophold 😃

👉🏻 TrueStory.dk (Reklamelink) er en oplevelses-booking portal, hvor du også finder udvalgte glamping oplevelser i hele Danmark.

👉🏻 Campanyon.com (reklamelink) er en platform, hvor du finder unikke overnatninger, primært i de nordiske lande. Her er glampingtelte, hytter, campingvogne og meget mere!

👉🏻 Booking.com (Reklamelink) er en af de mest foretrukne hotel-booking portaler i verden. Her kan du også finde gode tilbud på glamping.

👉🏻 GoDream.dk (Reklamelink) sælger oplevelsesgavekort til alt fra ophold, madoplevelser og adrenalinfyldte oplevelser i Danmark og udlandet. 

Logo Glamping Guiden

OM GLAMPINGGUIDEN.DK

GlampingGuiden.dk giver dig inspiration til glamping i Danmark.

Her finder du information om de bedste glamping oplevelser samt tips til at få mest ud af dit ophold. 

PRAKTISK INFORMATION​

Email: kontakt@glampingguiden.dk

Glampingguiden.dk finansieres af reklamelinks. Derfor kan jeg modtage en mindre kommision på de ophold og oplevelser, du køber igennem siden.