Glamping Sverige

Leder du efter unikke glamping oplevelser i Sverige?

Dem er der heldigvis mange af, og du er kommet til det helt rigtige sted!

Her finder du 8 vilde overnatninger i den svenske natur!

❗️GlampingGuiden.dk finansieres af reklamelinks. Derfor kan vi modtage en mindre kommision på ophold og oplevelser, du køber igennem os. Det medvirker til, at vi kan holde siden kørende.

Guide til 8 af de bedste glamping oplevelser i Sverige 👇🏻

 – Opdateret april 2024

1. Yggdrasil Igloo (Skåne)

📍Höor, Skåne

Kun en time fra København ligger seks klimavenlige, flydende igloer på Ringsjön. Du kan bruge dagen på at fiske eller stå på paddleboards i søen. Og når du bliver sulten, kan du nyde din forhåndsbestilte morgenmad eller aftensmenu. Yggdrasil Igloo er den perfekte getaway med fokus på natur og god mad.  

❄️ Åbent hele året

🚘 Afstand fra København: ca. 100 km.

2. Coasters Hideaway (Skåne)

📍Nyhamnsläge, Skåne

Leder du efter en unik glamping oplevelse i Skåne? Så prøv et ophold hos Coasters Hideaway, hvor de tre smukke glamping telte giver dig muligheden for at nyde naturens stilhed. Teltene er udstyret med terrasse og varme senge. Du har mulighed for at leje cykler til at udforske området eller nyde lækker morgenmad fra Arilds Vingard. 

🚘 Afstand fra København: ca. 140 km. 

3. Vristulvens Äventyrscenter - Glamping med all-inclusive

📍Mariestad, Västra Götaland (Sydsverige)

Vristulvens Äventyrscenter tilbyder et glamping ophold i telte med all-inclusive. Her indgår middag, aftensmad og morgenmad. Samtidig har du fri adgang til stedets kanoer, cykler, sauna og spabad. Det er muligt at booke ekstra senge, men dette skal du kontakte Vristulvens Äventyrscenter for.

Området er især kendt for sine gode mountain bike- og fiskemuligheder. Samtidig er nærområdet med steder som Kvarnstensgruvan, Mariestad og Göta Canal nævneværdige. Du kan let komme hertil med tog fra både Göteborg og Stockholm.

🚘 Afstand fra København: ca. 450 km. 

4. Sandfallet Glamping (Sydsverige)

📍Laholm, Halland

Sandfallet Glamping ligger i Halland, kun en kort tur med færgen fra Danmark. Her kan du bo i special-designede ”Luxury-Nests”, som er bygget af naturlige materialer. Stedet tager inspiration fra fåret, som lever i nuet. Derfor græsser de også omkring din hytte.

Med et ophold på Sandfallet Glamping kommer du tættere på dyrene, på naturen og på dig selv. Skal du opleve lidt, har du kun ca. 20 km til Båstad og Halmstad.

🚘 Afstand fra København: ca. 175 km. 

5. Julared Hagårds Lagård (Sydsverige)

📍Habo, Jönköping

Hos Hagårds Lagård ligger fire dome-telte gemt væk i den smukke skov og med udsigt til vandfaldet. Dine dage kan du få til at gå med eventyr og outdoor aktiviteter i området. Når du bliver sulten kan du benytte grillpladsen eller spise på en af de lækre restauranter i nærheden. Læg dig til sidst til at sove under himlen, som er fyldt med stjerner.

🚘 Afstand fra København: ca. 350 km. 

6. Nyrups Naturhotel - Yurte i bøgeskoven

📍Höor, Skåne

STF Nyrups Naturhotell ligger mindre end 60 km fra Malmø, og du kan let nå hertil med tog. Midt i bøgeskoven finder du en smuk yurt, som byder på overnatning med all-inclusive. Området er populært til vandreture, da Skåneleden og Frostavallen ligger tæt herpå.

Hytten har varmeapparat, håndvask og en olielampe. Tæt på finder du toiletter og en udendørs bruser. Her er udendørslivet i højeste kurs, og maden bliver lavet over bål af lokale råvarer.

❄️ Åbent hele året

🚗 Afstand fra København: Ca. 105 km.

7. Anfasteröd Gårdsvik - Safaritelt i skoven

📍Ljungskile, Bohuslän 

Anfastaröd Gårdsvik ligger ca. 40 km fra Marstrand og Smögen, hvor du kan tage på dagsture. I safariteltene, som især er populære blandt par, vågner du med vild udsigt over havet fra den høje klippe. Teltene er udstyret med toilet, køkken, varme og komfortable senge.

Om dagen kan du tage på udflugter som f.eks. en muslingeekspedition eller vandre langs vandrestierne Bredfjället og Bohus. Er du til afslapning, kan du flyde afsted i en kajak eller prøve en tur i saunaen.

🚗 Afstand fra København: Ca. 380 km.

8. Surflogiet - Boho-telte på Gotland

📍Tofta, Gotland

Surflogiet byder på et retreat på den svenske vestkyst blandt hundrede år gamle fyrretræer. Her kan du overnatte i store boho-lignende telte helt ned til vandet. Dagen byder på aktiviteter som SUP, surfing eller yoga.

På Surflogiet finder du også en bar, ligesom her kan bookes massage, yoga og en tur i badstuen. Du kan også deltage i skate- eller surfing kurser. Det er nemmest at nå Surflogiet med færge fra enten Nynäshamn, Oskarshamn eller Västervik.

🚗 Afstand fra København: Ca. 540 km.

Leder du efter noget andet? 📍

Vil du læse mere om nogle af opholdene? Eller vil du bare have mere inspiration til vilde glamping ophold i Danmark? Så læs mine lokationsspecifikke glamping guides herunder👇🏻

Glamping i Danmark

Glamping på Sjælland

Glamping i Nordjylland

Glamping på Bornholm

Glamping i Jylland

Glamping på Fyn

Spørgsmål og svar om glamping i Sverige 🤔

Hvad koster glamping i Sverige? 🤔

Prisen for glamping i Sverige varierer meget. Ofte kan du regne med at opholdene koster mest i sommerferien, imens du kan finde dem lidt billigere udenfor højsæsonen.

Hvad er den bedste glamping oplevelse i Sverige? 🤔

Her er nogle af de bedste glamping oplevelser i Sverige:

👉🏻 Sandfallet Glamping i Halland byder på overnatning i små special designede hytter.
👉🏻 Vristulvens Äventyrscenter i Sydsverige byder på glamping med all-inclusive. 
👉🏻 Yggdrasil Igloo i Skåne byder på glamping i en klimavenlig, flydende igloo.
👉🏻 Coasters Hideaway i Skåne byder på et idyllisk ophold i smukke glampingtelte.

Hvor skal jeg tage på glamping med børn i Sverige? 🤔

Gode steder at tage på glamping med børn i Sverige inkluderer:

👉🏻 Anfasteröd Gårdsvik
👉🏻 Vristulvens Äventyrscenter
👉🏻 Coasters Hideaway
👉🏻 Julared Hagårds Lagård

Glamping i Sydsverige 📍

Sydsverige er et populært rejsemål for danskerne. Her har du let adgang til hyggelige storbyer, dybe skove og idylliske klipper i skærgården. Samtidig kan du købe lokale råvarer i de mange gårdbutikker eller nyde dagen på stranden. 

Her har vi samlet gode glamping ophold i det sydlige Sverige 👇🏻

  • Vristulvens Äventyrscenter i Mariestad (Västra Götaland)
  • Sandfallet Glamping i Laholm (Halland)
  • Anfasteröd Gårdsvik i Ljungskile (Bohuslän)
  • Surflogiet i Tofta (Gotland)
  • Kärrgårdens Glamping i Hjo (Västra Götaland)
  • Julared Hagårds Lagård i Habo (Jönköping)

Glamping i Skåne 📍

Skåne er for dig, som ønsker et naturophold kun en stenkast fra Danmark. Her kan du gå på opdagelse i den vilde natur, bade ved dejlige sandstrande og besøge flotte slotte. 

Her kan du tage på Glamping i Skåne 👇🏻

  • Nyrups Naturhotell i Höor
  • Yggdrasil Igloo i Höör
  • Coasters Hideaway I Nyhamnsläge

Her finder vi glamping ophold 😃

👉🏻 TrueStory.dk (Reklamelink) er en oplevelses-booking portal, hvor du også finder udvalgte glamping oplevelser i hele Danmark.

👉🏻 Campanyon.com (reklamelink) er en platform, hvor du finder unikke overnatninger, primært i de nordiske lande. Her er glampingtelte, hytter, campingvogne og meget mere!

👉🏻 Booking.com (Reklamelink) er en af de mest foretrukne hotel-booking portaler i verden. Her kan du også finde gode tilbud på glamping.

👉🏻 GoDream.dk (Reklamelink) sælger oplevelsesgavekort til alt fra ophold, madoplevelser og adrenalinfyldte oplevelser i Danmark og udlandet. 

Logo Glamping Guiden

OM GLAMPINGGUIDEN.DK

GlampingGuiden.dk giver dig inspiration til glamping i Danmark.

Her finder du information om de bedste glamping oplevelser samt tips til at få mest ud af dit ophold. 

PRAKTISK INFORMATION​

Email: kontakt@glampingguiden.dk

Glampingguiden.dk finansieres af reklamelinks. Derfor kan jeg modtage en mindre kommision på de ophold og oplevelser, du køber igennem siden.