Glamping Jylland

Leder du efter de bedste glamping ophold i Jylland?

Listen herunder viser dig 10 af de mest unikke glamping oplevelser i Jylland.

Du kan overnatte i en Jurt i Mols Bjerge, tage på WineGlamping nær Randers eller nyde udsigten fra en trætop shelter i Bakkelandet. 

Mulighederne er mange, så læs med herunder!

ℹ️ GlampingGuiden.dk finansieres af reklamelinks. Derfor kan vi modtage en mindre kommision på ophold og oplevelser, du køber igennem os. Det medvirker til, at vi kan holde siden kørende.

Find 10 gode glamping steder i Jylland 👇🏻

 – Opdateret april 2024

1. Holmely (Midtjylland)⭐️

📍Brædstrup, Midtjylland

Hos Holmely kan du overnatte i en dejlig nordisk hytte med eget bålsted. Og ved indgangen til den store mark ligger et trætop shelter med flotte udsigter. På selve marken løber stien idyllisk forbi de store glampingtelte med bløde madrasser.

❄️ Trætop shelter og den nordiske hytte kan også bookes til vinter glamping!

$ Pris: Fra 395 kr. for 2 personer

2. Marsk Camp (Sønderjylland) 🌊

📍 Skærbæk, Sønderjylland

Marsk Camp ligger nær Nationalpark Vadehavet, som er en del af UNESCO verdensarv. Teltene er indrettet med alt, du har brug for, og udenfor kan du nyde den private terrasse, hvor havemøbler og egen grill står klar. 

Adgangsbilletter til Marsk Tower er inkluderet i opholdet. Vil du tilføje lidt ekstra luksus, kan du vælge et ophold med middag og morgenmad også. 

$ Pris: Fra 1.495 kr. for 2 personer

3. Skovgaardsminde 🧺

📍 Hals, Nordjylland 

Skovgaardsminde byder på et dejligt glamping ophold i Nordjylland. Du overnatter i eget glampingtelt med bålsted, siddepladser og hængekøje. Start dagen med den lækre morgenmadskurv, og begiv dig herefter på opdagelse i området med den inkluderede leje af cykler. Om aftenen kan du slappe af i den fælles sauna. 

$ Pris: Fra 1.795 kr. for 2 personer

4. Krusmølle Glamping (Sønderjylland) 🚌

📍Aabenraa, Sønderjylland

Nær Aabenraa Fjord ligger Krusmølle, en kongeligt priviligeret gård, hvor ejerne Nina og Henrik driver restaurant, butik og Café. Den unikke overnatning foregår i nyindrettede og moderne glampingvogne. Du kan f.eks. overnatte i en cirkusvogn eller en minimalistisk glamping vogn. 

$ Pris: Fra 899 kr. for 2 personer 

5. Glamping Egtved (Sydjylland) 😃

📍Egtved, Sydlige Jylland

På Egtved Camping ligger to glampingtelte fyldt med stemning. Teltene har plads til 2-4 personer og egen terrasse, te-køkken, køleskab og brændeovn. De ligger ved en lille sø, hvor du også har mulighed for at fiske. Nærområdet byder på oplevelser som Vejle Kunstmuseum og Jelling-monumenterne. 

6. Jurt i Mols Bjerge (Østjylland) 🥾

📍 Knebel, Djursland

I Mols Bjerge ligger tre unikke jurter, som er indrettet med brændeovn og autentiske møbler. Jurterne ligger helt gemt væk i naturen, og du skal vandre 900 meter fra parkeringspladsen for at nå dem. Efter en lang dag med vandring eller mountainbike finder du alt udstyr til madlavning over bål i din jurt.

❄️ Du kan booke en jurt i Mols Bjerge året rundt!

7. Vennebjerg Glamping (Nordjylland) ⛳️

📍Hjørring, Nordjylland

Vennebjerg Glamping ligger midt i Nordjyllands populære natur. Her kan du overnatte i glampingteltene Fasanreden, Lysningen eller Egernskjulet. Teltene ligger ved Vennebjerg Gold og Fiskesø, hvor rådyr, grævlinger, egern og musvåger jævnligt ligger vejen forbi. 

8. Cold Hand Winery (Midtjylland) 🥂

📍Randers, Midtjylland

Cold Hand Winery er et frugtvineri i Østjylland. Her overnatter du hos ægte vinelskere, og opholdet kombineres med gastronomiske oplevelser. Den unikke overnatning foregår enten i din egen “safaricamp” med udendørs badekar, en ikonisk Airstream eller en 11.000 liters italiensk vintønde. 

❄️ Tag på vinterglamping i Airstream eller vintønde hele året!

9. Thorupgaard (Nordjylland) 🐐

📍Brønderslev, Nordjylland

Glamping på Thorupgaard er en kombination af bondegårdsophold og den nye ferietrend. Her kan de voksne slappe af i vildmarksbadet, imens de mindste kan hilse på grise, kaniner, marsvin, geder og høns. Når sulten melder sig, kan du spise i Grillcaféen eller bestille mad til at lave selv. 

❄️ Overnat hos Thorupgaard hele året rundt!

10. Molsgaarden (Mols Bjerge) ⛺️

📍Knebel

Midt i Nationalpark Mols Bjerge ligger Molsgaarden som et hyggeligt B&B, hvor sommersæsonen også byder på glamping i et 20kvm stort telt. Det er også muligt at leje cykler, så du kan opleve de mange smukke steder i Mols Bjerge. Og ikke langt herfra ligger Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark og Fregatten Jylland.

Gavekort til glamping 🎁

Et gavekort til glamping er en gave, som modtageren sent vil glemme. Det er en oplevelse, I kan tage på sammen, og minderne vil I have lang tid efter. Derfor har vi samlet et par muligheder for at give et gavekort til glamping og oplevelser herunder:

Campanyon x Owayy gavekort

Den perfekte gave er uden tvivl et gavekort til mere end 400 forskellige getaways. Det finder du hos Campanyon x Owayy, og hver overnatning tager dig langt væk fra hverdagen til rolige og stressfri steder.

Fordele ved at give et gavekort til Owayy 👇🏻

  1. Lad modtageren vælge destination og datoer
  2. En bæredygtig gave
  3. Vælg mellem mere end 400 overnatninger i Europa

Truestory gavekort

Hos TrueStory kan du frit vælge, om du vil give et gavekort til en specifik glamping oplevelse – eller om gavekortet skal gælde alle oplevelser på siden. Et gavekort til Truestory er gyldigt 2 år fra købsdato.

Fordele ved at vælge et gavekort til TrueStory 👇🏻

  1. Vælg mellem alle typer af oplevelser på siden
  2. Gyldighed på 2 år fra købsdato
  3. Lad modtageren bestemme oplevelsen

Hvor er der glamping i Danmark? 📍

Vil du læse mere om nogle af opholdene? Eller vil du bare have mere inspiration til vilde glamping ophold i Danmark? Så læs mine lokationsspecifikke glamping guides herunder👇🏻

Glamping i Danmark

Glamping på Sjælland

Glamping på Fyn

Glamping i Nordjylland

Glamping i Sverige

Glamping på Bornholm

Spørgsmål og svar om glamping i Jylland:

Hvad koster glamping i Jylland? 🤔

Prisen på et glamping ophold i Jylland varierer utrolig meget.
Derfor har jeg samlet et mindre udsnit, som giver dig en idé om, hvad et glamping ophold i Jylland koster:

Holmely (Midtjylland) fra 395 kr. for 2 personer.

Marsk Camp (Sønderjylland) fra 1.495 kr. for 2 personer.

Krusmølle Glamping (Sønderjylland) fra 899 kr. for 2 personer.

Hvad er det bedste glamping ophold i Jylland? 🤔

Det bedste glamping ophold varierer fra person til person. Det kommer an på, hvad du leder efter.
Herunder har jeg samlet det specielle ved 3 forskellige ophold:

Pensionat Gjøl i Nordjylland giver familien mulighed for at overnatte i sjove cirkusvogne med mange aktiviteter lige ved hånden.

Holmely i Midtjylland tilbyder valget mellem at overnatte i en trætop shelter eller et glampingtelt med udsigt over markerne.

Marsk Camp i Sønderjylland byder på familievenlige glamping telte og en tur i Marsk Camp med udsigt over Nationalpark Vadehavet.

Glamping med børn i Jylland 👨‍👩‍👧‍👦

Flere glamping overnatninger i Jylland er åbne for hele familien.

Find tre tips til børnevenlige glamping ophold i Jylland herunder:

Marsk Camp i Skærbæk (Sønderjylland)

Thorupgaard i Brønderslev (Nordjylland)

Pensionat Gjøl i Aabybro (Nordjylland)

Vinterglamping i Jylland ❄️

At kalenderen siger vinter, betyder ikke, at den ikke også kan sige glamping. 

Derfor har vi samlet 3 vinter venlige ophold i Jylland herunder:

👉🏻 Thorupgaard

👉🏻 Schellerup Gård

👉🏻 Yurt i Mols Bjerge

Her finder vi glamping ophold 😃

👉🏻 TrueStory.dk (Reklamelink) er en oplevelses-booking portal, hvor du også finder udvalgte glamping oplevelser i hele Danmark.

👉🏻 Campanyon.com (reklamelink) er en platform, hvor du finder unikke overnatninger, primært i de nordiske lande. Her er glampingtelte, hytter, campingvogne og meget mere!

👉🏻 Booking.com (Reklamelink) er en af de mest foretrukne hotel-booking portaler i verden. Her kan du også finde gode tilbud på glamping.

👉🏻 Odendo.dk (Reklamelink) byder på auktioner og gode deals på glamping oplevelser i hele Danmark. 

👉🏻 GoDream.dk (Reklamelink) sælger oplevelsesgavekort til alt fra ophold, madoplevelser og adrenalinfyldte oplevelser i Danmark og udlandet. 

Logo Glamping Guiden

OM GLAMPINGGUIDEN.DK

GlampingGuiden.dk giver dig inspiration til glamping i Danmark.

Her finder du information om de bedste glamping oplevelser samt tips til at få mest ud af dit ophold. 

PRAKTISK INFORMATION​

Email: kontakt@glampingguiden.dk

Glampingguiden.dk finansieres af reklamelinks. Derfor kan jeg modtage en mindre kommision på de ophold og oplevelser, du køber igennem siden.