Glamping Bornholm

Går turen til Bornholm? Så glem ikke, at finde en unik overnatning, hvor du kan nyde noget af øens bedste natur. Her har jeg samlet en mini-guide til 5 gode glamping ophold på Bornholm.

Guiden tager dig med forbi Nordbornholms Perle i Allinge, Rø Jordbrug i Gudhjem og Under Canvas Bornholm i Østermarie.

Jeg håber, du finder inspiration til dit glamping ophold i guiden 😃

ℹ️ GlampingGuiden.dk finansieres af reklamelinks. Derfor kan vi modtage en mindre kommision på ophold og oplevelser, du køber igennem os. Det medvirker til, at vi kan holde siden kørende.

3 glamping-steder på Bornholm (2023) 👇🏻

 – Opdateret juni 2024

1. Nordbornholms Perle 🌳

📍Allinge, Nordbornholm

Nær Allinge og Sandvig finder du Nordbornholms Perle. Grunden består af smuk natur med skov, skovsø og klippepartier. Glamping teltet er opsat ved enden af skovstien, og biodiversiteten er overvejet nøje. Du kan også overnatte i Det Norske Hus eller Solskinshytten.

Her kan du vågne op til kvækkende frøer eller suset fra rovfuglene. Det er ikke utænkeligt, at du under dit ophold støder på smukke sommerfugle eller nysgerrige rådyr.

2. Rø Jordbrug 🌸

📍Gudhjem, Bornholm

Hos Rø Jordbrug oplever du ikke naturen. Du bliver en del af den. Her overnatter du ikke kun, men du får en oplevelse, som giver hovedet en pause i den friske luft. Du kan vælge enten at overnatte i Skovteltet eller Engteltet – begge steder med mulighed for at tilkøbe adgang til et dejligt vildmarksbad med udsigt over Østersøen.

3. Under Canvas Bornholm 🦅

📍 Østermarie, Bornholm

I Østermarie finder du et økologisk landbrug, hvor du kan overnatte i 28 m2 store telte. Teltene ligger i Ølene fuglereservat, så du kan høre lærken synge eller starte dagen med få kilometers gåtur til fugletårnene. Slut dagen af med at tilberede biodynamiske og økologiske råvarer på gasgrillen.

Teltene hos Under Canvas Bornholm har plads til fem personer, så du kan tage hele familien med på et dejligt glamping ophold.

Gavekort til glamping på Bornholm 🎁

Campanyon x Owayy gavekort

Den perfekte gave er uden tvivl et gavekort til mere end 400 forskellige getaways. Det finder du hos Campanyon x Owayy, og hver overnatning tager dig langt væk fra hverdagen til rolige og stressfri steder.

Fordele ved at give et gavekort til Owayy 👇🏻

  1. Lad modtageren vælge destination og datoer
  2. En bæredygtig gave
  3. Vælg mellem mere end 400 overnatninger i Europa

Truestory gavekort

Hos TrueStory kan du frit vælge, om du vil give et gavekort til en specifik glamping oplevelse – eller om gavekortet skal gælde alle oplevelser på siden. Et gavekort til Truestory er gyldigt 2 år fra købsdato.

Fordele ved at vælge et gavekort til TrueStory 👇🏻

  1. Vælg mellem alle typer af oplevelser på siden
  2. Gyldighed på 2 år fra købsdato
  3. Lad modtageren bestemme oplevelsen

Leder du efter noget andet? 📍

Leder du efter et glamping ophold eller en unik overnatning et andet sted? Herunder finder du mine guides til lokationsspecifikke steder i det danske land:

Glamping i Danmark

Glamping på Sjælland

Glamping i Jylland

Glamping på Fyn

Glamping i Nordjylland

Glamping i Sverige

Spørgsmål og svar om glamping på Bornholm

Hvad koster glamping på Bornholm? 🤔

Prisen for glamping på Bornholm varierer. Derfor anbefaler jeg, at du klikker dig videre på den grønne knap, og indtaster dine fortrukne datoer for dit ophold. Så kan du let danne dig et overblik over prisklassen hos de forskellige overnatningssteder.

Hvor er der glamping på Bornholm? 🤔

På Bornholm kan du f.eks. tage på glamping hos Nordbornholms Perle i Allinge, Rø Jordbrug i Gudhjem eller Under Canvas Bornholm i Østermarie.

Hvor kan man tage på glamping med børn? 🤔

Har du børn med på ferie? Så kan du faktisk vælge frit mellem alle fem glamping overnatninger på Bornholm i guiden her. For børn er velkomne hos både:
👉🏻 Nordbornholms Perle
👉🏻 Rø Jordbrug
👉🏻 Under Canvas Bornholm

Tag færgen til Bornholm

Er du ikke fra Bornholm, men holder du din ferie her, så står du måske overfor valget om, hvorvidt du skal hoppe på flyet eller færgen til hele Danmarks solskins ø.

Herunder har jeg samlet de mest populære transportmuligheder til Bornholm:

1️⃣ Hurtigfærgen fra København sejler via Ystad i Sverige og tager ca. 2,5 til 3 timer.

2️⃣ Alternativt kan du sejle fra Køge til Rønne. Rejsetiden er 5,5 time, og færgen sejler om natten.

3️⃣ Rønne Lufthavn har direkte flyafgange til både København, Billund og Århus.

Hvad kan man lave på Bornholm?

Bornholm er Danmarks egen lille ferieø, og du skal ikke snydes for lidt tips til seværdigheder og oplevelser på øen ☺️

Hammershus – Nordeuropas største borgruin

Hammershus er Bornholms største seværdighed. Den gamle slotsruin ligger på en stejl klippeknude på den nordlige Bornholm. Ruinen byder på oplevelser for store og små. F.eks. kan du tage på mobilskattejagten ”Mysteriet på Hammershus”.

Helligdomsklipperne

Helligdomsklipperne er for dig som ønsker en uventet smuk naturoplevelse. Klipperne er over 1700 millioner år gamle. Klipperne ligger mellem Gudhjem og Tejn. Glem ikke at opleve en af de dybe grotter, hvor grotteedderkoppen holder til.  

Ekkodalen

Ekkodalen er endnu en naturoplevelse på Bornholm. Den ligger i Almindingen, og er en sprækkedal, som er ca. 2 km lang. En populær ting at råbe igennem dalen er: ”Hvad drikker Møller”. Når du råber det, vil ekkoet i dalen give dig svaret.

Her finder vi glamping ophold 😃

👉🏻 TrueStory.dk (Reklamelink) er en oplevelses-booking portal, hvor du også finder udvalgte glamping oplevelser i hele Danmark.

👉🏻 Campanyon.com (reklamelink) er en platform, hvor du finder unikke overnatninger, primært i de nordiske lande. Her er glampingtelte, hytter, campingvogne og meget mere!

👉🏻 Booking.com (Reklamelink) er en af de mest foretrukne hotel-booking portaler i verden. Her kan du også finde gode tilbud på glamping.

👉🏻 Odendo.dk (Reklamelink) byder på auktioner og gode deals på glamping oplevelser i hele Danmark. 

👉🏻 GoDream.dk (Reklamelink) sælger oplevelsesgavekort til alt fra ophold, madoplevelser og adrenalinfyldte oplevelser i Danmark og udlandet. 

Logo Glamping Guiden

OM GLAMPINGGUIDEN.DK

GlampingGuiden.dk giver dig inspiration til glamping i Danmark.

Her finder du information om de bedste glamping oplevelser samt tips til at få mest ud af dit ophold. 

PRAKTISK INFORMATION​

Email: kontakt@glampingguiden.dk

Glampingguiden.dk finansieres af reklamelinks. Derfor kan jeg modtage en mindre kommision på de ophold og oplevelser, du køber igennem siden.