Glamping Nordjylland

Leder du efter de bedste glamping ophold i Nordjylland?

Herunder har jeg samlet en miniguide til 5 forskellige glamping oplevelser i det Nordjyske. 

Så pak tasken, og tag afsted til uforglemmelige naturoplevelser og dejlige minder med dine nærmeste. 

ℹ️ GlampingGuiden.dk finansieres af reklamelinks. Derfor kan vi modtage en mindre kommision på ophold og oplevelser, du køber igennem os. Det medvirker til, at vi kan holde siden kørende.

Liste over 5 gode glamping ophold i Nordjylland👇🏻

 – Opdateret juni 2024

1. Skovgaardsminde 🧺

📍 Hals, Nordjylland 

Skovgaardsminde byder på et dejligt glamping ophold i Nordjylland. Du overnatter i eget glampingtelt med bålsted, siddepladser og hængekøje. Start dagen med den lækre morgenmadskurv, og begiv dig herefter på opdagelse i området med den inkluderede leje af cykler. Om aftenen kan du slappe af i den fælles sauna. 

$ Pris: Fra 1.795 kr. for 2 personer

2. Vennebjerg Glamping ⛳️

📍Hjørring, Nordjylland

Vennebjerg Glamping ligger midt i Nordjyllands populære natur. Her kan du overnatte i glampingteltene Fasanreden, Lysningen eller Egernskjulet. Teltene ligger ved Vennebjerg Gold og Fiskesø, hvor rådyr, grævlinger, egern og musvåger jævnligt ligger vejen forbi. 

3. Thorupgaard 🐐

📍Brønderslev, Nordjylland

Glamping på Thorupgaard er en kombination af bondegårdsophold og den nye ferietrend. Her kan de voksne slappe af i vildmarksbadet, imens de mindste kan hilse på grise, kaniner, marsvin, geder og høns. Når sulten melder sig, kan du spise i Grillcaféen eller bestille mad til at lave selv. 

❄️ Overnat hos Thorupgaard hele året rundt!

4. Jammerbugt Glamping ⭐️

📍Brovst, Nordjylland

Dette dejlige glamping sted ligger i en privat have i Han Herred. Her har du adgang til eget bad og toilet samt udekøkken og terrasse med bål sted. Jammerbugten er kendt for sin dejlige natur og lange, brede strande. Især Blokhus Strand, Slettestrand og Thorupstrand er en udflugt værd.

5. Glamping i Nationalparken Thy🌊

📍Snedsted, Nordjylland

Nyd et glamping ophold langt væk fra byens larm og midt i Thy Nationalparken. Teltet ligger i den lille by Stenbjerg, som er fyldt med små fiskerhuse og ikke langt fra Stenbjerg Klitplantage og Stenbjerg Landingsplads. Området bliver ofte kaldt Cold Hawaii, fordi surfer mulighederne her er fantastiske.

Gavekort til glamping i Nordjylland 🎁

Et gavekort til glamping er en gave, som modtageren sent vil glemme. Det er en oplevelse, I kan tage på sammen, og minderne vil I have lang tid efter. Derfor har vi samlet et par muligheder for at give et gavekort til glamping og oplevelser herunder:

Campanyon x Owayy gavekort

Den perfekte gave er uden tvivl et gavekort til mere end 400 forskellige getaways. Det finder du hos Campanyon x Owayy, og hver overnatning tager dig langt væk fra hverdagen til rolige og stressfri steder.

Fordele ved at give et gavekort til Owayy 👇🏻

  1. Lad modtageren vælge destination og datoer
  2. En bæredygtig gave
  3. Vælg mellem mere end 400 overnatninger i Europa

Truestory gavekort

Hos TrueStory kan du frit vælge, om du vil give et gavekort til en specifik glamping oplevelse – eller om gavekortet skal gælde alle oplevelser på siden. Et gavekort til Truestory er gyldigt 2 år fra købsdato.

Fordele ved at vælge et gavekort til TrueStory 👇🏻

  1. Vælg mellem alle typer af oplevelser på siden
  2. Gyldighed på 2 år fra købsdato
  3. Lad modtageren bestemme oplevelsen

Leder du efter noget andet? 📍

Er du ikke til glamping i Nordjylland, eller vil du bare udforske mulighederne i resten af landet? Så læs mine lokationsspecifikke guides til glamping herunder:

Glamping i Danmark

Glamping på Sjælland

Glamping på Fyn

Glamping i Jylland

Glamping i Sverige

Glamping på Bornholm

Spørgsmål og svar om glamping i Nordjylland:

Hvad koster glamping i Nordjylland? 🤔

Prisen for glamping i Nordjylland varierer. Du kan tjekke priserne for det pågældende glamping ophold ved at klikke dig videre på den grønne knap.

Hvad er det bedste glamping ophold i Nordjylland? 🤔

Der findes glamping flere gode glamping steder i Nordjylland. I denne guide, har jeg inkluderet:

Vennebjerg Glamping
• Thorupgaard
• Pensionat Gjøl
Jammerbugt Glamping
Glamping i Nationalpark Thy

Glamping med morgenmad i Nordjylland

Ønsker du morgenmad under dit glamping ophold i Nordjylland? Hos flere af udbyderne på listen er det muligt at tilkøbe en dejlig morgenmad, så du ikke selv skal tænke over den del. Morgenmaden kan bestå af alt fra lokale- til egenproducerede råvarer. Du kan læse mere om morgenmaden på udbydernes egne hjemmesider.

Find flere glamping ophold i Nordjylland 👇🏻

Listen ovenover inkluderer ikke alle muligheder for glamping på Sjælland. Kan du ikke finde et ophold, som passer til dine ønsker?

Så klik dig ind på Booking.com, hvor du bl.a. finder disse tre glamping spots:

Glamping Rødhus – Hyggeligt glamping telt kun 14 km fra Faarup Sommerland

Tolne Camping – Fuldt udstyrede telte for 2-6 personer midt i Tolne Naturpark

Bramslev Bakker Viping – Helt nyt feriekoncept, som kombinerer ”viking” og ”camping” i ét.b

Her finder vi glamping ophold 😃

👉🏻 TrueStory.dk (Reklamelink) er en oplevelses-booking portal, hvor du også finder udvalgte glamping oplevelser i hele Danmark.

👉🏻 Campanyon.com (reklamelink) er en platform, hvor du finder unikke overnatninger, primært i de nordiske lande. Her er glampingtelte, hytter, campingvogne og meget mere!

👉🏻 Booking.com (Reklamelink) er en af de mest foretrukne hotel-booking portaler i verden. Her kan du også finde gode tilbud på glamping.

👉🏻 Odendo.dk (Reklamelink) byder på auktioner og gode deals på glamping oplevelser i hele Danmark. 

👉🏻 GoDream.dk (Reklamelink) sælger oplevelsesgavekort til alt fra ophold, madoplevelser og adrenalinfyldte oplevelser i Danmark og udlandet. 

Logo Glamping Guiden

OM GLAMPINGGUIDEN.DK

GlampingGuiden.dk giver dig inspiration til glamping i Danmark.

Her finder du information om de bedste glamping oplevelser samt tips til at få mest ud af dit ophold. 

PRAKTISK INFORMATION​

Email: kontakt@glampingguiden.dk

Glampingguiden.dk finansieres af reklamelinks. Derfor kan jeg modtage en mindre kommision på de ophold og oplevelser, du køber igennem siden.