Glamping Fyn

Leder du efter de bedste glamping ophold på Fyn,  Ærø og Langeland?

Så kan du finde dem i guiden her, som tager dig forbi steder som trætophytten hos Slower Place og Danmarks første glamping-sted hos Tiki Camp på Langeland.

Jeg håber, du finder din næste glamping getaway på Fyn 😄

ℹ️ GlampingGuiden.dk finansieres af reklamelinks. Derfor kan vi modtage en mindre kommision på ophold og oplevelser, du køber igennem os. Det medvirker til, at vi kan holde siden kørende.

Find 7 unikke glamping ophold på Fyn, Ærø og Langeland ⛺️

 – Opdateret juni 2024

1. Villa Skovly (Fyn) 🏕

📍 Hesselager, Fyn 

Villa Skovly byder på overnatning i en eventyrlig glamping tipi. Teltet ligger på eget trædæk, og du har mulighed for at få serveret morgenmad i tipien. Om aftenen kan du lave mad over egen bålplads, i ude køkkenet eller pizzaovnen. Og om dagen kan du frit benytte paddleboards, mountainbikes, kajakker eller fiskeudstyr. 

$ Pris: Fra 2.200 kr. for 2 personer

2. Tiki Camp (Langeland) 🐰

📍Tranekær, Langeland

Tiki Camp ligger på en lille økogård på Langeland. Her er 400 hasselnøddetræer, frugttræer og Tiki Farm, som er et dyreparadis med fugle, bier, hjorte, kaniner og sommerfugle. Hos Tiki Camp kan du sove i en a-frame, et kuppelhus eller en af de store glampingtelte.

❄️ Mulighed for overnatning i Tiki Star Dome året rundt!

3. Teglværkspladsen (Ærø) ⛺️

📍Marstal, Ærø

Ærø er øen, hvor du kan sænke farten, og på Teglværkspladsen skal du ikke andet end nyde naturen og samværet med dine nærmeste. Fra pladsen kan du se ud over det Sydfynske Øhav, og en lille sø ligger bagved glampingteltene. 

4. Slower Place (Fyn) 🌿

📍 Kværndrup, Fyn

Slower Place på Fyn byder på overnatning Trætophytten, som ligger i et mere end 200 år gammelt bøgetræ. Værtinden er vietnamesisk, og derfor kan du til aften nyde en 3-retters vietnamesisk menu. Hytten ligger på et fredeligt landsted, hvor du kan slappe helt af, om om aftenen kan du nyde brændeovnens varme.

$ Pris: Fra 3.590 kr. for 2 personer

5. Boho Glamping (Fyn) 🚲

📍 Nyborg, Fyn

Tag på miniferie i et luksustelt, som ligger i en pricat have. Her er mulighed for at holde udendørs filmaften, tænde op i bålet eller tage picnickurven med til stranden. Du kan også leje cykler helt gratis og udforske området omkring Nyborg.

6. Falsled Strand Camping (Millinge) 🐚

📍 Millinge, Fyn

Overnat i hyggelige hotelhytter eller flotte teltsuites lige ved det Helnæs bugten. Den naturskønne campingplads byder på pool i sommersæsonen og gourmet-oplevelserne er lige rundt om hjørnet i caféen eller på Falsled Kro.

7. Casa Ghiorsi (Ærø) 🐄

📍Søby, Ærø

På Ærø kan du overnatte i et glamping telt for 5 personer – med kun 200 meter til en børnevenlig strand. Du har adgang til te-køkken, badeværelse samt en stor natur- og køkkenhave under dit ophold. Her er tid til at komme helt ned i gear og bare slappe af!

Gavekort til glamping på Fyn 🎁

Et gavekort til glamping er en gave, som modtageren sent vil glemme. Det er en oplevelse, I kan tage på sammen, og minderne vil I have lang tid efter. Derfor har vi samlet et par muligheder for at give et gavekort til glamping og oplevelser herunder:

Campanyon x Owayy gavekort

Den perfekte gave er uden tvivl et gavekort til mere end 400 forskellige getaways. Det finder du hos Campanyon x Owayy, og hver overnatning tager dig langt væk fra hverdagen til rolige og stressfri steder.

Fordele ved at give et gavekort til Owayy 👇🏻

  1. Lad modtageren vælge destination og datoer
  2. En bæredygtig gave
  3. Vælg mellem mere end 400 overnatninger i Europa

Truestory gavekort

Hos TrueStory kan du frit vælge, om du vil give et gavekort til en specifik glamping oplevelse – eller om gavekortet skal gælde alle oplevelser på siden. Et gavekort til Truestory er gyldigt 2 år fra købsdato.

Fordele ved at vælge et gavekort til TrueStory 👇🏻

  1. Vælg mellem alle typer af oplevelser på siden
  2. Gyldighed på 2 år fra købsdato
  3. Lad modtageren bestemme oplevelsen

Leder du efter noget andet? 📍

Leder du ikke efter et glamping ophold på Fyn, eller er du nysgerrig på de mange andre muligheder i Danmark? Så læs vores lokationsspecifikke guides herunder:

Glamping i Danmark

Glamping på Sjælland

Glamping i Jylland

Glamping i Nordjylland

Glamping i Sverige

Glamping på Bornholm

Spørgsmål og svar om glamping på Fyn:

Hvad koster glamping på Fyn? 🤔

Priserne for et glamping ophold på Fyn varierer.

F.eks. kan du overnatte hos Villa Skovly i Hesselager fra 2.200 kr. for 2 personer.

I den lidt dyrere prisklasse ligger Trætophytten Slower Place i Kværndrup fra 3.590 kr. for 2 personer.

Hvad er det bedste glamping ophold på Fyn? 🤔

Det bedste glamping ophold for dig, er ikke nødvendigvis det samme, som for alle andre. Derfor indeholder guiden ovenover forskellige ophold – og herunder ser du, hvad nogle af dem tilbyder:

Slower Place tilbyder et ophold i en trætop hytte, hvor du evt. kan tage børnene med.
Boho Glmaping Fyn tilbyder et ophold i en privat have tæt på Nyborg.
Villa Skovly tilbyder et eventyrligt ophold i en glamping tipi med flere muligheder for vandaktiviteter.
Tiki Camp på Langeland er et ophold for hele familien på en lille økologisk gård.

Børnevenlige glamping ophold på Fyn 👨‍👩‍👧‍👦

Mange af opholdene på listen er familievenlige. Derfor får du ikke svært ved at finde en glamping oplevelse for hele familien på Fyn, Ærø eller Langeland.

Herunder lister vi 5 familievenlige glamping ophold på Fyn:

Glamping med hund på Fyn🐶

Leder du efter en kæledyrsvenligt ophold på Fyn? Så tag et kig på listen herunder, hvor vi har fundet 3 gode muligheder for at tage dit kæledyr med:

Vinterglamping på Fyn ❄️

Nåede du ikke at få booket dit glamping ophold til sommeren?

Så fortvivl ej!

Herunder har vi fundet ét vintervenligt glamping ophold på Fyn:

👉🏻 Tiki Star Dome hos Tiki Camp (Langeland)

Her finder vi glamping ophold 😃

👉🏻 TrueStory.dk (Reklamelink) er en oplevelses-booking portal, hvor du også finder udvalgte glamping oplevelser i hele Danmark.

👉🏻 Campanyon.com (reklamelink) er en platform, hvor du finder unikke overnatninger, primært i de nordiske lande. Her er glampingtelte, hytter, campingvogne og meget mere!

👉🏻 Booking.com (Reklamelink) er en af de mest foretrukne hotel-booking portaler i verden. Her kan du også finde gode tilbud på glamping.

👉🏻 Odendo.dk (Reklamelink) byder på auktioner og gode deals på glamping oplevelser i hele Danmark. 

👉🏻 GoDream.dk (Reklamelink) sælger oplevelsesgavekort til alt fra ophold, madoplevelser og adrenalinfyldte oplevelser i Danmark og udlandet. 

Logo Glamping Guiden

OM GLAMPINGGUIDEN.DK

GlampingGuiden.dk giver dig inspiration til glamping i Danmark.

Her finder du information om de bedste glamping oplevelser samt tips til at få mest ud af dit ophold. 

PRAKTISK INFORMATION​

Email: kontakt@glampingguiden.dk

Glampingguiden.dk finansieres af reklamelinks. Derfor kan jeg modtage en mindre kommision på de ophold og oplevelser, du køber igennem siden.