Glamping Tyskland

Her på siden finder du vores 3 tips til vilde glamping oplevelser i Tyskland.

De inkluderer safaritelte i Moseldalen, træhuse hos en ulvecenter i Niedersachsen og samt et trætop resort i Harzen. 

Find din næste natur-overnatning i Tyskland lige her!

❗️GlampingGuiden.dk finansieres af reklamelinks. Derfor kan vi modtage en mindre kommision på ophold og oplevelser, du køber igennem os. Det medvirker til, at vi kan holde siden kørende.

Liste over 3 vilde glamping-ophold i Tyskland

 – Opdateret maj 2024

1. Moselglamping

📍Traben-Trarbach, Rheinland-Pfalz

I Moseldalen ligger dette eventyrlige sted med naturglamping. Du overnatter i originale safaritelte med smuk udsigt over Moseldalel og Traben-Trarbachs gamle bydel. Teltene har king-sixe senge, så du kan få en dejlig søvn. Det er muligt at deltage i yoga, keramik og safariture i området.

🚘 Afstand fra Hamborg: ca. 600 km

2. Tree Inn - Baumhaus

📍Dörverden, Niedersachsen

Drømmer du om at sove i 5 meter høje træhuse over en ulveindhegning? Det kan du hos Wolf Centre Dörverden i Tyskland. Hytterne er indrettet med panoramavinduer fra gulv til loft, og en hyggelig hængebro fører hertil.

Fra træhytterne kan du opleve hylene fra de grå eller hvide arktiske ulve. Området byder også på alpakaer, sølvræve, geder og præriehunde.

Du kan sove i tre forskellige træhytter:

No.1 Crowview

No.2 Highfield

No.3 Pineside

🚘 Afstand fra Hamborg: ca. 130 km

3. Lug ins Land

📍Ilsenburg, Harzen

Midt i Harzen ligger et trætop-resort, hvor du kan sove syv meter over jorden i dejlige trætophytter. Resortet ligger mere præcist lige ved foden af Brocken-bjerget, og området er perfekt til vanding, mountain biking og afslapning i naturen. Book dit ophold i Froschfelsen-Loft eller Westerklippen-Loft i dag!

🚘 Afstand fra Hamborg: ca. 255 km

Om glamping i Tyskland 🤔

Du er landet det rigtige sted, når du vil opgradere din campingtur i Tyskland med lidt mere luksusforhold. Det kan være et safaritelt i Moseldalen, skønne træhuse over ulveindhegningen i Niedersachsen eller flotte trætophytter midt i Harzen National Park.

Mulighederne for glamping i Tyskland er mange, og du finder inspirationen til de bedste steder lige her på Glampingguiden.dk!

Under hvert glamping ophold skriver vi afstanden til Hamborg, så du har lettere ved at planlægge din ferie. Det betyder også, at nogle af glamping stederne på listen ligger tættere på Hamborg end andre. Fælles for dem er, at de er helt unikke hver for sig – og bestemt køreturen ned i det tyske værd!

Her finder vi glamping ophold 😃

👉🏻 TrueStory.dk (Reklamelink) er en oplevelses-booking portal, hvor du også finder udvalgte glamping oplevelser i hele Danmark.

👉🏻 Campanyon.com (reklamelink) er en platform, hvor du finder unikke overnatninger, primært i de nordiske lande. Her er glampingtelte, hytter, campingvogne og meget mere!

👉🏻 Booking.com (Reklamelink) er en af de mest foretrukne hotel-booking portaler i verden. Her kan du også finde gode tilbud på glamping.

👉🏻 GoDream.dk (Reklamelink) sælger oplevelsesgavekort til alt fra ophold, madoplevelser og adrenalinfyldte oplevelser i Danmark og udlandet. 

Logo Glamping Guiden

OM GLAMPINGGUIDEN.DK

GlampingGuiden.dk giver dig inspiration til glamping i Danmark.

Her finder du information om de bedste glamping oplevelser samt tips til at få mest ud af dit ophold. 

PRAKTISK INFORMATION​

Email: kontakt@glampingguiden.dk

Glampingguiden.dk finansieres af reklamelinks. Derfor kan jeg modtage en mindre kommision på de ophold og oplevelser, du køber igennem siden.