Kategorier
Blog

Prøv Glamping i idylliske Klitmøller

Sponsoreret indhold

Glamping Klitmøller

På Nystrup Camping i Klitmøller kan du prøve glamping i luksuriøse rammer i hjertet af Cold Hawaii.
Med sin beliggenhed centralt i Nationalpark Thy’s fortryllende natur, og blot få hundrede meter fra Vesterhavet, er et glampingophold på Nystrup Camping ikke blot et friskt afbræk fra hverdagen, men også en mulighed for at blive et med den barske, og vidunderlige natur ved den jyske vestkyst.


Efter en oplevelsesrig dag på et surfboard eller på vandretur eller mountainbike rundt i den enestående natur, kan du se frem til at slå fødderne op på din private, udendørs terrasse og nyde synet af den stjerneklare himmel, lyden af et knitrende bål og smagen af en iskold øl (gerne fra det lokale bryggeri Thisted Bryghus). Bedre bliver det ikke!


Teltene er udført i bæredygtigt bomuld, og de er smagfuldt indrettet med sans for detaljen. Hvert telt indeholder alt, hvad man får brug for …. og lidt mere til. Bla. dobbeltseng med boksmadrasser, køleskab med en lækker minibar og varmelampe, hvis det skulle blive koldt. Det er ganske enkelt campinglivets svar på gourmetrestauranten.

Klitmøller

Klitmøller har de seneste år været igennem en rivende udvikling, som det er de færreste byer i udkantsdanmark forundt. I takt med, at flere og flere flytter mod storbyerne, strømmer det i Klitmøller til med indbyggere. Især børnefamilier, der ønsker at slå sig ned i byen.

I sommerhalvåret strømmer danske og udenlandske turister til Klitmøller og Thy. De kommer for at opleve de gode surf-forhold, den vilde natur og de endeløse strande – ikke mindst den helt magiske stemning, der er i Klitmøller.

Surfing

Cold Hawaii, som er strækningen fra Agger i syd til Hanstholm i nord, er et af nordens bedste surfspots. Klitmøller er ikke bare en by i udkantsdanmark, men en by der er kendt i hele Europa som surfernes paradis i norden.


Er du bare en smule eventyrlysten, bliver du nødt til at prøve surfing! Nogle vil endda mene, at man ikke har været “rigtigt” i Klitmøller, før man har prøvet kræfter med Vesterhavet på et surfbræt. Det kræver ikke særlig meget at komme i gang, og det er sjovt for alle i (næsten) alle aldre. Du skal blot booke surf kursus i en af de lokale surfshops.
Du kan blive klogere på priser, grej, surfspots og meget mere på surfoplevelser.dk